the show goes on

Jahapp. Torsdag hela dagen. Vad har jag gjort? Dödat tid i salongen eftersom jag inte hade någon kund. Har gått runt som en levande död hela dagen. Dagens positiva var att jag ska på arbetsintervju på fredag. Ska troligvis börja vikariera på äldreboende kvällar och helger. Hade varit guldvärt om jag ska ha råd med min långvisit till Turkiet i sommar. Klarar inte av att bara leva på studiemedel när jag jobbar 100 % tre månader med BRA lön. Jag är en sådan som gillar att spendera också. 
Annars så har jag diskat bort mitt berg och städat här inför imorgon. Då ska jag Josse och Evelina laga gomiddag här och bara mysa på. Riktigt uppskattat. 
Nu ska jag tvätta fejset och sedan fortsätta döda tid här eftersom jag slocknade några timmar efter skolan.
Jag och Evelina hängde upp en fin skylt på efyran i tisdags. Hörde till vårat estetiska projekt. Den satt kvar ännu idag,hehe!

För vi ska ta studenten!

Tjolahopp. Åh vad jag känner mig glad idag även fast dagen har varit piss. Har ett nytt rekord också, har varit utan snus i 7 timmar. Kommer aldrig kunna sluta, riktigt kämpigt. Sen smakar de ju så jäkla gott också. Nåja, de får vi skjuta upp.
Vi beställde mössorna idag som ni såg, och jag är så taggad! Våra mössor är grymt snygga och med rosa pärla. Nu vill jag bara gå ut och flytta hem till tjejrummet.

Student 2013

Tjena. Sitter och har datorkunskap nu, vi lär oss om photoshop. Jag gav upp nyss. Idag har vi beställt studentmössor och gissa om jag längtar?????


Hej och hå

Har gjort provet nu och får vara glad om jag får godkänt. Några frågor kunde jag ju svara på! Nu ska jag bara vänta på Tt lunchen öppnar och sen åka hem.


2012-10-22

Godmorgon!
Här sitter jag och stresspluggar inför provet vi har nu på morgon. Inte för att jag kommer lära mig destomer men man kan ju alltid låtsas. Slutar väl förhoppningsvis efter provet och då blir de hem och ta en liten siesta. Är bokstavligt talat död idag. 
Hare så bra för de ska jag försöka ha, höhöhö

söndagsångest

Tjena.
Söndag idag och ångest, har prov i samhälls imorgon och vet inte ens vad jag ska plugga på. Känner mig så omotiverad till den kursen så vet inte vad jag ska göra. Nåväl, det var lördag igår och jag lega mest och slappade hela kvällen. Emil kom senare och vi såg film. 
Idag har jag hälsat på syrran och sådär, ingenting speciellt har jag gjort. Nu har jag nyss sett solsidan och ska nog ta mig en dusch.

lördag i lugnets tecken

Får sån jäkla ångest dagen efter jag har varit ut. Även fast jag inte gjort något konstigt, klurigt dedär. Nu ska jag gå till ica och köpa popcorn. Hoppas ingen ser mig för ser inte ut som den fräschaste på jorden.

fredag och utgång

Tjenamors!
Lördag idag och utgång igår. Är inte de minsta bakis för jag och Evelina tog de lugna puckar igår. Vi fixade oss hos mig och satt och lyssnade gamla 90 tals dängor. Helskön kväll! Blev Allstar en sväng också och ett stop på kungsgrillen för att få i oss lite föda. Hade riktigt trevligt.
 

Fredag igen!

Ja men sedär, de blev fredag igen! Har just kommit ut från duschen och inväntar nu Evelina. Vars kvällen slutar får vi se. Puss. (Ville bara visa min favvotröjas rygg, sjukt mysig. Ser nu också att jag måste börja sola. Kritvit efter Turkiet, kul)


my sister

Hej!
Idag kom världens bästa syrra och fixade sig hos mig i salongen. Hon gick från blont till brunt med lite slingor i. Så jäkla snyggt. Fick känna på hennes bebismage också..hihi 
Vi syns nästa vecka syrran och då blir de IKEA. Puss :)

nothing's gonna stop us now

Tjenare. 
Jag kom in i duschen, några timmar senare. Tog ett bad och använde hårinpackning. Nu är de bara de roliga kvar då, att föna håret. Tar mer eller mindre tusen år att torka detta löshår. Somnar väl på kuppen!
Annars har jag skickat in en jobbansökan idag, framsteg. Ska de bli nå Turkiet i Juni får jag ligga i lite.

your name is written in the sand

Tjenixen.
Här ekar de tomt men jag vet inte vad jag ska skriva om. Orkar som inte skriva varje gång jag går på toa, äter mat eller ligger och ser film. Nåväl, idag var jag hemma från skolan. Fick inte så många timmars sömn inatt och kände mig inte speciellt kry på morgonen så jag sov hela dagen till fyra istället. Imorgon kommer syrran och jag ska färga henne i salongen. Ska bli roligt eftersom jag har inte sett henne sedan jag kom hem från Turkiet och de varade typ i 30 minuter liksom. Blir kul med lite catch-up. 
 
Nu snart ska jag försöka släpa mig till duschen men har inga krafter till de känner jag. Lite flottigt hår i skolan har väl ingen tagit skada av? Skämt å sido.
Saknar Turkiet extra mycket, vill bara åka nunununununnu!

Fuck

Är på världens mest tänkbara dåliga humör. Allt är bara fel idag och vill bara hem och lägga mig.


Godmorgon

Sitter i skolan och börjar nio. Estetisk verksamhet och datakunskap står på schemat idag. Väldigt givande.....


countdown

Nu har jag gjort mig redo för att sova. Gud vad skönt det ska bli att krypa ner i en renbäddad säng. 
Bjussar på 2 väldigt smickrande och inspirerande bilder...höhö Godnatt. 

15 oktober

Hallå! Har avverkat en dag i skolan och jobbade på. Sedan for jag och Evelina hem till mig. Vi fikade och hon satte i mer löshår på mig. Nu ikväll har jag städat och donat. Ska strax tvätta ansiktet och krypa ner tror jag.


If tonight is my last

Vilken dag. Den tar ju aldrig slut. Har mest legat i fosterställning nu på eftermiddagen eftersom jag verkligen inte var på topp. Tidigare idag gick jag och Josefine på Kungsgrillen och åt en pasta black & white. Eftersom magen krånglar fick jag dessvärre inte i mig destomer. Nu har jag i alla fall ätit lite köttfärs och bönor. 
Jag ska inte dricka mer på ett tag för jag vet hur jävlig jag blir dagen efter. Tänkte på de igår innan jag ens började dricka och tvekade därför i början. Det är inte värt att må kasst en hel söndag på grund av att man konsumerat alkohol. 
 
Vi hade de trevligt ändå, jag stylade några tjejors hår och vi satt hos mig och pratade. Vid tolv blev de Allstar och de var ingenting speciellt. Nattkäk hos mig och sen var de godnatt!

Nu ska jag vänta in Solsidan och sen blir det nog sova igen några timmar. 
 

En tuff söndag

Idag är vi inte lika tuffa. Usch fy och blä!


Jo men kul kväll

Efter en utekväll med massa drama så checkar jag ut ikväll. Rätt rolig kväll ändå. Och syrran, jag ser ut som en arg bitch i mörkt hår. Puss!


nom nom

Drack världens sockerbomd imorse. Varmchoklad med marsmallows. Inte de nyttigaste men lätt de godaste! 
Ska strax hoppa i duschen för ikväll bjuds de på lite roligheter! Puss :)

Sleep tight

Blev en filmkväll med Emil. Nu ska jag krypa ner och sova mina timmar.


ur balans

Hej!
Tog en runda på stan och fick hem en myströja från Gina Tricot och underkläder från Cubus. Alltd behövligt. Nu har jag tagit en dusch och funderar om jag ska göra middag.
Massa egobilder, men då är de i vanlig ordning. Ursäkta bara-ben-bilden men ville faktiskt visa tröjans stuk och tänkte inte på att ta på ett par brallor. Ok? Puss :)

Goodmorning

Haloj! Har just vaknat, somnade med min onepiece så var lagom varm när jag vaknade. Ska snart gå upp och fräscha till mig. Ska promenera till stan och se om de finns något fint som väntar på mig.


let's do something crazy

Åh vad jag hatar när jag inte kan sova på nätterna. Sitter och nöter massor av depplåtar och försöker hitta en liiten anledning till att vara depp. Men sånt gör jag inte längre, jag lägger ingen tid på att älta längre. Jag bara fortsätter i samma riktning, finns ingen orsak till att börja spekulera kring saker man aldrig får svar på.
 
 
Vet inte vad jag vill få ut av de här inlägget egentligen men jag kan säga att jag längtar så mycket till imorgon kväll. Köpa någon ny outfit (som jag alltid gör) och locka håret sådär svalligt. Kleta på lite smink och ta ett vinglas eller två. Gå ut och dansa och känna att jag lever för stunden och inget annat. Slira hem i klackarna när krogen har stängt. Minnet sådär lite halvsuddigt och ta ett glas vatten, sen däcka i sängen. Vakna brevid en vän och prata om gårdagens historia. Skvallra. Köpa bakismat och ligga i fosterställning hela dagen. Åh vad jag vill ha fredagkväll. <3

Helg!

Hej! Hade egen hårvård idag och jag blev riktigt tjusig i håret. Tack Evelina! Efter skolan for vi på waynes och fikade. När jag kom hem råkade jag dessvärre somna och vaknade för en timme sedan. Hemskt alltså. Men nu har jag helg eftersom vi är ledig varje fredag. Pretty good.


Händerna mot himlen

Tjolahopp.
Denna onsdag gick väldigt fort! Började med klipp och färg kund. Resultatet blev super och hon var så himla gullig. Sedan har jag lekt med Josses hår och varit allmänt flum idag. Vi for hem till mig och middag, gorbys...
Vi var nog övertrötta båda två för vi var inte särskilt normala, men när är vi normala är frågan?
Fixade hennes hår inför hennes dejt och nu har jag städat upp här. Vad som händer härnäst är att tvätta bort sminket och krypa ner framför någon serie. 
 
Imorgon har vi egen hårvård och ska bara pensla utväxten och sen ska jag klippa Evelina. Blir nog kanon. 

onsdag

Godmorgon
Jag ska alldeles strax gå till bussen. Idag är vi i salongen och jag har klipp och färg kund. Blir nog finemang. Efter skolan ska jag städa för de här ser inte okej ut. Vaknade inatt av att jag tappade datorn i skålen där jag har ostkrokar. De resulterade att jag hade ostkrokar hela golvet och sängen. Så lite flottigt här och där som jag får åtgärda sen. Haha, jag lyckas då med allt.
 

.......

Fan vad jag hatar de här. Har ont i halsen och känner mig febrig. De ska alltid vara något och kan aldrig få känna mig helt frisk, blir så trött på detta. Sen har jag andra sjukproblem så jag vetefan var de här ska sluta. Bjuder på två bilder från idag. Har haft estetisk verksamhet..


8 oktober

Hej! Då är måndagen snart över och bara tre skoldagar till helg. Idag hade vi samhälls och konstigt nog gjorde jag uppgiften och skickade in den. Framsteg Amanda. När jag kom hem somnade jag dock allt för många timmar och får väl lida för de nu. Aja, tur jag har serier att plöja igenom.


Helgen

Helgen har bara susat förbi i vindens fart. På fredagen var jag bara hemma och sen gick jag och mötte upp Josefine och Emil. Josefine var en riktig fyllekajja så hon däckade ganska fort på soffan medan jag och Emil såg desperate housewives. 
På lördag så hämta jag min lilla tjej. 
Vi gick hem till mig och fräschade upp oss lite för middag på Dallas
Sedan handlade vi massor av gott och såg film, båda med våra onepieces!
Idag gjorde vi stan och Thelma köpte mysigaste tröjan
Har haft en väldigt mysig helg. Denna flicka gör mig så glad, hon är så himla bra.
Nu ska jag ta på myskläder och sedan blir det dh mys med en vän :) 

I feeling great

Hej.
Redovisningen gick faktiskt förvånansvärt bra och sedan tog jag helg. Städade hela lägenheten och sen dess har jag bara slappat. Pratat med min turkiske vän och inte gjort mycket mer. Nu tänkte jag snart krypa ner och se lite serier. 
Imorgon kommer mosters piga hit och sover. Vi ska gå på stan, äta gott och se någon bra film. Ska bli himla mysigt. Min fina flicka. Hon är så klok och även fast hon bara är åtta år så är hon så klok. Gulle
Nej nu ska jag tvätta bort krigsmålningen och fläta barret. Puss!

Efterlängtade helg

Godmorgon! Jag sitter nu i skolan och förbereder inför redovisningen. Halv tolv får jag helg och det känns riktigt skönt!


Desperate housewives

Det blev i alla fall lite plugg men nu har jag fastnar framför detta...är pigg som en lärka så det tar nog ett tag innan jag somnar...


nattsudd

Gokväll!
Här sitter jag och funderar hur jag ska kunna somna inatt. Råkade bli en liten vila efter skolan som pågick till nu ungefär. Tur att jag har plugg att plöja igenom natten med, men det känns inte allt för lockande. 
Idag jobbade vi på som vanligt i salongen, hade två klippningar och hann även med en volymföning. 
 
Imorgon är det fredag och jag längtar. Ska bli så skönt att komma hem och svira om till soft kläderna och bara slappa en hel helg. Ska bara mya till serier och må gott. 
Nej nu ska jag sluta skriva och försöka färdigställa en uppgift till redovisningen imorgon. 
Godnatt!

Tisdag

Hade två lektioner och nu befinner jag mig i byske!


måndag den 1 oktober

Hejsan.
Uppdateringen är väl inte den bästa men är så otagg på livet just nu. Skolan känns minst lockande. Jag vet att de är sista året men finner ingen kraft eller motivation till att fullfölja detta. Jag måste kämpa men jag behöver en spark i baken. Någon som peppar mig för de här går bannemej inte. 
annars flyter väl dagarna på, längtar bara till fredarna och då blir allt lättare. 
 
Har även blivit mörkare och långhårig. Var på tiden kan jag säga, verkligen skönt. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus